Gjøvik Klatreklubb

Click here to edit subtitle

Oppslagstavle

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

10 Comments

Reply AIllupsplayese
5:08 PM on August 5, 2018 
Pression arterielle est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-fabrique-en-inde/
Reply Bodil Burud
9:22 AM on March 1, 2014 
Hello! Korleis e forhold i isen på Biri? Nokon so ska dit i morgo?
Reply Kjetil Smitt-ingebretsen
5:28 PM on January 21, 2014 
Hei. Jeg har ei datter på 12 år som elsker å klatre, vi ser etter en støttekontakt med interesse for dette, som kan være med henne å klatre 1 til 2 timer i uken...dette vil da lønnes etter kommunens satser...hun kan bringes til og fra hallen...send meld eller ring 47662905 dersom dette kan være av interesse:).
Reply karoline piro
10:32 PM on March 27, 2013 
hallo alle sammen, jeg har hørt rykter om at det er en del som driver med isklatring her ute?! jeg har veldig lyst til å ta en tur til biri, en kompis av meg har fri på fredag og han har også veldig lyst, men vi har ingen klatreøkser! så hvis noen kunne tenke seg å bli med og klatre på fredag hadde det vært suverent. (er selvsagt interessert i å klatre en annen dag også, men dette er den eneste dagen min venn har fri) jeg har ikke klatra foss før, men en del breis. så jeg har litt trening :) bare å ta kontakt er tilgjengelig på 95947353. hilsen Karoline
Reply Rune
2:27 PM on March 3, 2013 
Jeg har fått i oppgave å organisere fjellklatreturer denne sommeren så nå er snart tida inne for å tenke på hvor turen(e) skal gå - og evt. hvilke tidspunkter som er aktuelle.

Hvor
Aktuelle kandidater er selvsagt Bohuslän, Nissedal, Hemsedal, Romsdalen, Fugløya og Lofoten, men det finnes spennende fjell å klatre i andre deler av landet også. Er det noen som har noen forslag eller innspill til hvor vi bør legge turen(e)?

Når
Er pinsetur aktuell i år når pinsa følger rett på 17. mai? Fugløyafestivalen er første helga i august - er det stemning for å organisere en delegasjon dit? Ellers skal jeg være med på å organisere nordisk klatresamling for ungdom i Hallingdal 2.-7. juli, så siste helga i juni kan være aktuell for en tur til Skurvefjell/Hemsedal/Hallingdal for kileklatring. Er det noen som har forslag til aktuell(e) dato(er)?
Reply Joakim Grande
2:29 PM on February 12, 2013 
Til ALLE som vil skru eller driver og skrur ruter/bulder i fjellhallen! det er blitt skrudd ned en masse bulder på buldreveggen for og få bedre oversikt og kontroll på hva som faktisk er der av bulder, dette grunnet et voldsomt kaos av bulder og ruter som har oppstått i siste tiden. Det vil IKKE være lov til og skru opp noe nytt på buldreveggen eller klatreveggen utenom og si ifra eller spørre om lov fra meg og Knut Ødegårdstuen. kom gjerne med ønsker, spør for all del om lov til og skru, så vil dere få retningslinjer og bestemmelser over hva som kan skrus. ta kontakt med meg på TLF : 93061325. mvh. Joakim Grande.
Reply Toril Ø. Fossen
4:34 PM on January 25, 2013 
Klatrepakke for dame selges. Utstyret er brukt bare et par ganger og består av singing rock klatresele, kalkpose, kalk, taubrems, karabin og mad rock klatresko (str 39 1/2). Send mld på nr 90624684 ved interesse :-)
Mvh Toril Ø. Fossen
Reply Thomas Frydenlund
4:02 PM on October 14, 2012 
Sikringsoppdrag.
Husk at dere gir beskjed om dere kan stille pÃ¥ sikringsjobber. send mail til [email protected] eller legg til deres navn under i aktivitetskalenderen.
Reply Håvard B Aalseth
11:32 AM on September 12, 2012 
Til dere som deltar på Klatrekurs uke 37, 11 og 13 september:
Jeg har kontaktet Fjellhallen i dag, og har fått vite at dere skal betale kurset i resepsjonen til Fjellhallen når dere kommer i morgen (torsdag 13. sept.)
Hilsen instruktør Håvard Brobakken Aalseth
Reply Thomas Frydenlund
3:48 PM on June 17, 2012 
Gratulerer med flott innsats i NM !!!!

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.